Hvorfor vælge Noxite®?


Noxite® er det helt rigtige til alle, som ønsker at bidrage til et renere miljø. De patenterede Noxite® produkter kan reducere antallet af de sundhedsskadelige nitrogenoxider, som bl.a. benzinbiler og produktionsanlæg hver eneste dag udleder i stadig stigende mængder.

Nitrogenoxiderne, ofte blot kaldet Nox, neutraliseres effektivt af Noxite®s unikke overflade – udelukkende ved hjælp af vinden, solen og regnen. Faktisk kan et tag på 100 m2 hvert år neutralisere den mængde Nox-partikler, som en almindelig benzinbil udleder ved at køre 3.000 km om året.     

Og det bedste af det hele er, at du ikke kun gør miljøet en tjeneste, når du vælger Noxite®. Du styrker også dit grønne image. Hver eneste dag i hele tagets levetid.

Noxite® er en Eco-Activ® løsning fra Icopal. 

Hvis du vil bygge miljøvenligt …

Uanset om du planlægger et renoveringsprojekt eller skal i gang med at bygge nyt, er Noxite® det oplagte valg, når du ønsker at bidrage til et renere miljø. Alt, du skal gøre, er at lægge Noxite® på din bolig eller bygning – så klarer vinden, solen og regnen resten. Helt enkelt og meget, meget effektivt.

Det innovative og intelligente byggemateriale Noxite® skaber et renere og sundere miljø omkring hjemmet eller virksomheden. For erhvervsvirksomheder vil det oven i købet have en positiv effekt på det grønne regnskab – og det endda på en både socialt og økonomisk ansvarlig måde.

Klik på fanen ”Om Noxite” ovenfor, og læs mere om, hvordan Noxite® løsningerne fungerer.

Dine Noxite® muligheder

Noxite® sortimentet omfatter løsninger til både flade tage og tage med hældning. Icopal Top 500 Noxite® er specielt velegnet til professionel udførelse, mens Icopal Shingles Noxite® og Icopal TopSafe Noxite® også egner sig til gør det selv-udførelse.

De lyse Noxite® membraner og de lyse Shingles åbner op for helt nye æstetiske og designmæssige muligheder. Herudover medvirker den lyse farve til at øge solrefleksionen, hvilket oven i købet kan reducere dit energiforbrug til køling.


Simpatico